Δελτίο Τύπου Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22ο  Τουρνουά Beach Soccer & Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3

Ο Αθλητικός Όμιλος “Κένταυρος” Ζαγοράς συνδιοργανώνει με το Δημο Ζαγοράς – Μουρεσίου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την φετινή θερινή περίοδο για εικοστή δεύτερη συνεχόμενη φορά  Τουρνουά Beach Soccer 5Χ5 στην άμμο, στη παραλία του Χορευτού, αλλά και Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη στη Ζαγορά όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι μικροί – μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής μας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι αγώνες Βeach Soccer θα γίνουν στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 1η Αυγούστου έως και 6η Αυγούστου 2022 και οι εγγραφές των ομάδων (Ανδρών –Παιδών & Γυναικών) είναι μέχρι και τη Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και οι τελικοί αγώνες όλων των κατηγοριών θα γίνουν την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Beach Soccer 22 θα γίνουν ηλεκτρονικά από τη σελίδα μας στα social media και το site του συλλόγου. Το τουρνουά θα γίνει με σύστημα ομίλων-πρόκρισης.

Το τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 θα γίνει στο ανοικτό γήπεδο Κώλλέτη την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 και οι εγγραφές θα γίνουν τηλέφωνικά και θα είναι μέχρι και τη Παρασκευή 22 Ιουλιου 2022. Πληροφορίες όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στην σελίδα μας στο facebook: (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site:(http://www.aozkentavros.gr) του Α.Ο.Κενταύρου Ζαγοράς.

.Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  στα τηλ. 24260 23060 κ. Θαρσίτη Γεώργιο

Δημοσιεύτηκε στο Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.